Anderen over buro bloem

 

MARIËLLE VAN DER WIJNGAARD

MijnTekst & Communicatie

“Betrokken, toegankelijk en creatief; is Arijanne! Ik heb in de afgelopen jaren dan ook al in verschillende projecten met haar samengewerkt, zoals bij Interpolis, LeGrand Nederland, het Instituut Fysieke Veiligheid en Woningcoöperatie Area. Met een heldere schrijfstijl, een berg ervaring en een gezonde dosis humor weet zij voor ieder project het juiste maatwerk te leveren. Arijanne komt haar afspraken altijd na, werkt zorgvuldig en met aandacht. Ik kijk uit naar herhaling van onze samenwerking!”

Ilse van Hout

Kennismakelaar Area
voorheen communicatieadviseur Area

“Via Area heb ik Arijanne een aantal jaren geleden leren kennen. Ze is erg betrokken, leergierig en flexibel. Ze voelt aan als een echte collega. Ze denkt actief mee na over het verbeteren van situaties en kijkt altijd of ze ergens ondersteuning in kan bieden. Naast dat ze goede teksten schrijft, want ja, dat doet ze nu eenmaal, is het ook een echte duizendpoot. Voorbereiden, coördineren, afstemmen, ze neemt mij veel werk uit handen Bovendien is ze ook gewoon een super aardig mens die ik graag met een glimlach verwelkom.”

Rachel van de Greef

Picknick met een Klik

“Picknick met een Klik is een traject waar topondernemers kennis en kunde belangeloos delen met kansrijk ondernemerstalent. De kernwaarden zijn geven en delen, samenwerken en waarderen. Dit kenmerkt Arijanne ook als persoon. Ik werk inmiddels al jaren met Arijanne samen. Ze schrijft alle verhalen, pers-, nieuwsberichten en uitingen voor Picknick met een Klik en neemt de projectleiding voor het magazine al jaren op zich. Ze spreekt de taal van de mensen waarmee ze samenwerkt. Een half woord is genoeg. Of het nu een interview met een topondernemer of een jonge startup is, ze ontdekt hun why. Ze is in staat om het verhaal achter het verhaal te ontdekken waardoor ze mensen onverwachts verrast. Ik krijg vanuit mijn netwerk goede feedback over haar stijl van interviewen en samenwerken. Ik houd van haar energie, een aanpakker, vol levenslust. Ze geeft betekenis aan ieders verhaal. Groot, klein, bescheiden of trots. Ze pikt het eruit. Ik als perfectionist vind het moeilijk om een project uit handen te geven. Ze heeft voor diverse magazines de gehele projectleiding van me overgenomen, een cadeau voor mij als ondernemer, geeft mij de tijd om met andere zaken bezig te blijven.

Mocht je “echte verhalen” willen lezen en wil je de energie van Arijanne zelf zien, blader dan door het Picknick met een Klik magazine door. Laat je inspireren en oordeel zelf….”

Roland van den Brand

Algemeen directeur SBA Flex

“Sinds lange tijd werk ik naar volle tevredenheid samen met Arianne Mettler van Buro Bloem. Destijds begonnen onder een andere naam: “Tekst in Uitvoering”, als startende ondernemer, enthousiast, met lef, kritische vragen stellend, open, kwetsbaar en toen al op zoek naar verbinding en langdurige samenwerking. In al die tijd heeft ze voor ons de nieuwsbrief “Direct” gemaakt waarbij ze meestal aan en half woord genoeg had om de onderwerpen mede te bepalen. Vervolgens plant ze op eigen initiatief met interne medewerkers, klanten, toeleveranciers en andere stakeholders de interviews en bewaakt ze de deadlines. Inhoudelijk weet ze door goed te luisteren, door te vragen en de diepte in te gaan een boeiend verhaal te vertellen, diepere motieven bloot te leggen en een herkenbaar en te begrijpen verhaal te produceren. Ze is oprecht geïnteresseerd in de persoon achter de ondernemer en heeft een enorme passie voor haar vak. Voor zowel nieuwsbrieven, redactionele stukken of het herzien van teksten op de website kan ik haar van harte aanbevelen. Voor directeur -eigenaren een enorm mooi mens om mee te sparren en het verhaal achter de ondernemer op een goede manier vorm te geven.

Amarens Vermeulen

Adviseur corporate strategie Alwel

“Ik werkte met Arijanne samen tijdens het organiseren van een inspiratiemiddag.
Het ideale aan Arijanne is dat ze denken en doen perfect weet te combineren. Haar manier van tekstschrijven past bij deze tijd. Met korte, pakkende teksten weet ze het juiste verhaal over te zetten in een mooie taal. Maar niet alleen haar schrijftalent maakt dat het fijn samenwerken is. Arijanne voegt daden aan haar woorden, en ze doet wat ze belooft, vaak nog meer! Naast dit alles is ze een hele leuke vrouw om mee samen te werken. Wordt wat mij betreft zeker weer eens vervolgd!”

Sietske Hubens-van de Loo

Voorzitter N!SO

“Arijanne is een enthousiaste, positieve en energieke vrouw. Voor de rol als projectleider zochten we iemand die je ondersteunt en je kan helpen bij het concretiseren van abstracte zaken. Doordat Arijanne goed kan luisteren, belangrijke punten uit een verhaal kan halen en de juiste vertaling maakt, weet zij de rode draad goed te duiden en legt snel verbindingen. Ze maakt concreet wat abstract is, luistert goed naar anderen en legt de juiste contacten om samen iets te kunnen bereiken.”

Anouk Starrenburg

Opleidingsmanager Cosmo Academy Haarlem

“Onze studenten zijn communicatief zeer sterk. Zij kunnen precies vertellen wat ze willen en weten dat ook nog eens goed te presenteren. Zij hebben meer moeite om hun gedachten en ideeën op papier te zetten. Waar haal je je informatie vandaan? Hoe maak je een begin? En hoe zorg je ervoor dat een tekst ook nog eens lekker loopt? De workshop ‘Hersens uit de mouwen’ helpt studenten hierbij. Op een leuke manier krijgen zij handvatten aangereikt om vrij te associëren en ideeën op een gestructureerde en aantrekkelijke manier op papier te presenteren.”