Kruisbestuiving

Eén en één is drie. Daarom beschikt Buro Bloem over een zorgvuldig geselecteerd netwerk. Afhankelijk van de opdracht wordt een beroep gedaan op een van de partners.

MijnTekst & Communicatie

Samen met tekst- en communicatieadviesbureau ‘MijnTekst & Communicatie’ van Mariëlle van der Wijngaard vindt al jaren een nauwe samenwerking plaats. Door onze kennis, ervaring en creativiteit te bundelen, zijn wij in staat een communicatie-oplossing te vinden die tot de verbeelding spreekt en volledig is afgestemd op uw bedrijf. Opdrachtgevers waarvoor we onder andere samen werken en werkten: LeGrand Nederland, SBA Flex, De Winter Mediamakers, Hema Academie, Consument en Veiligheid, Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid (NIFV) en Interpolis.

Rinkse van Kasteren

De eerste samenwerking met Rinske van Kasteren dateert uit de tijd dat Arijanne Mettler werkte voor de Winter Uitgeverij. Toen Rinske overstapte naar DamenRomijn ging de samenwerking met Arijanne gewoon door. Nadat Rinske verschillende jaren bij Sprinkels werkte, zette zij de stap naar het eigen ondernemer-schap. De samenwerking tussen deze twee ondernemende dames is blijven bestaan. Met net zoveel enthousiasme en energie werken zij aan verschillende projecten zoals aan de ‘Areander’, het bewonersblad van woningcorporatie Area.

PIM\Tekst&Uitleg

Vanuit het uitgangspunt ‘iedereen kan (leren) schrijven’ verzorgt Buro Bloem samen met Isabel Timmers van ‘PIM\Tekst&Uitleg’ de workshop Creatief Schrijven: hersens uit de mouwen. Samen putten wij uit meer dan zestien jaar praktijkervaring met een eigen tekstbureau en persoonlijke coaching op het gebied van communicatie en schrijven.